Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Podmienky získania nájmu, formulár žiadosti ako i zoznam povinných príloh k žiadosti záujemcovia nájdu ako prílohu Všeobecne-záväzného nariadenia č. 1/2015 o podmienkach nájmu v nájomných bytoch vybudovaných z prostriedkov získaných štátnou dotáciou Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky a úveru zo Štátneho fondu rozvoja bývania, ktoré je zverejnené na webovej stránke obce Vysoká nad Kysucou.

Žiadatelia môžu svoju žiadosť predložiť v termíne najneskôr do 16. októbra 2015 do 12:00 hod. Opodstatnenoť a úplnosť predložených žiadostí následne posúdi Komisia pre pre oblasť sociálnu, bytovú a zdravotníctva pri OZ vo Vysokej nad Kysucou, ktorá žiadosti spĺňajúce kritéria v zmysle Všeobecne-záväzného nariadenia č. 1/2015 o podmienkach nájmu v nájomných bytoch vybudovaných z prostriedkov získaných štátnou dotáciou Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky a úveru zo Štátneho fondu rozvoja bývania predloží na schôdzi OZ Vysoká nad Kysucou.

Bližšie informácie získate priamo u starostu obce Vysoká nad Kysucou prípadne na ktoromkoľvek telefónnom čísle Obecného úradu vo Vysokej nad Kysucou.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada