Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_ucitel_000128. marec - sviatok všetkých učiteľov, vychovávateľov, pedagogických pracovníkov, ktorým patrí vďaka za to, že nám otvorili cestu k poznaniu.
A práve v tento deň - deň narodenia Jána Amosa Komenského, pozval starosta obce Mgr. Anton Varecha všetkých pedagogických pracovníkov v zriaďovateľskej pôsobnosti našej obce do sály kultúrneho domu.







Dnes máte veľký svoj deň
a ja zo srdca povedať chcem,
vďaka vám, pán učiteľ, učiteľka,
vašim činom patrí úcta veľká.

Prečo si vážim učiteľa?
Vlieva nám do hlavy nové slová,
aj to sa nám od neho ráta,
ak ho máme za svojho kamaráta.
Dobrých učiteľov nám daj , ó Pane,
daj im zdravia, sily a požehnanie,
aby rástol človek, ba i celý svet,
z lásky darujem tejto básne kvet.

Touto básňou, ktprú pre všetkých "vysockých" učiteľov napísala Kristínka Špulicová a ktorú predniesol Denis Nevidzan sa malá slávnosť venovaná učiteľom začala.
V slávnostnom príhovore starosta obce pedagógom poďakoval za každodennú vykonanú prácu, za ich trpezlivosť pri výchove a vzdelávaní detí. Všetkým poprial pevné zdravie, veľa šťastia, pohody v osobnom živote a nekonečné množstvo úspechov v ich práci. Posedenie spojené s malým občerstvením prítomným spríjemnila svojím vystúpením ženská spevácka skupina Vysočanka. 

{gallery}fotogaleria/Den_ucitelov/2011{/gallery}

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada