Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

DSC 1664TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou zastrešuje kategóriu mužov, ktorí sú účastníkmi VI. ligy Skupiny A SSFZ Banská Bystrica a kategórie žiakov U13 a U15, ktoré sú účastníkmi IV. ligy OBFZ Kysúc.

V aktuálne sa končiacom futbalovom ročníku 2023/2024 práve obe žiacke kategórie TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou dokázali, vďaka vynikajúcim výsledkom, vo svojich kategóriách zvíťaziť!

V nedeľu 16. júna 2024 si tak malí futbalisti mohli zaslúžene zažiť pocit víťaznej jedinečnosti. Na ihrisku TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou si postupne, najskôr futbalisti kategórie U13 a následne i futbalisti kategórie U15, prevzali z rúk predsedu OBFZ Kysúc Stanislava Špilu a podpredsedu pre ekonomickú a marketingovú činnosť OBFZ Kysúc Milana Škorníka víťaznú trofej za víťazstvo v IV. lige. Každý hráč bol zároveň dekorovaný i víťaznou medailou.

 

Ako spomienku na túto výnimočnú udalosť nechala TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou malým futbalistom vyhotoviť pamätné tričká, ktoré im okrem získanej medaile budú pripomínať ich športový úspech.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada