Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

IMG 2242Čas neúprosne letí. Ani sme sa nenazdali a z našich malých škôlkarov vyrástli veľkí predškoláci.

Pri tejto výnimočnej príležitosti si predškoláci dňa 25. 6. 2024 spoločne s pani učiteľkami vystavili pamätné tablo vo vestibule Obecného úradu vo Vysokej nad Kysucou. Tento rok sa tvorby tabla ujala Chiarka Bogáňová, ktorá ho nielen navrhla, ale aj namaľovala.
Deti s pani učiteľkami privítal starosta obce Anton Varecha. Po privítaní si deti pod vedením pani učiteliek zarecitovali a zaspievali.

Po veselom speve si deti vystavili tablo. Starosta zaželal deťom príjemné prázdniny a úspešný štart do novej životnej etapy, ktorá ich v septembri čaká a samozrejme nezabudol i na sladké prekvapenie.

 

Po vystavení tabla sa deti vrátili do materskej školy, kde ich s úsmevom na tvári privítali p. K. Knižková a Mgr. L. Rybičková. Pani K. Knižková poďakovala pani učiteľkám v mene rodičov predškolákov za ich starostlivosť, lásku a trpezlivosť a spoločne s Mgr. L. Rybičkovou im odovzdali darčeky. Deti si pochutnali na osviežujúcom ovocí a iných dobrotách, ktoré si pre ne rodičia pripravili. Predškolákom pohostenie vyčarilo úsmev na tvári a s veľkou chuťou sa doň pustili. Po chutnom pohostení si deti zatancovali na piesne ich obľúbených interpretov.


Ďakujeme rodičom predškolákov za vynikajúcu spoluprácu, Chiarke Bogáňovej za vytvorenie krásneho a originálneho tabla. Veríme, že tento deň bol pre deti nezabudnuteľným zážitkom, na ktorý budú ešte dlho a s láskou spomínať.

Rozlúčková torta vonia,
na nej sviečka horí.
Sfúknime ju spolu,
šťastní sme tu boli.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada