Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

IMG 20240611 134014Poslednou aktivitou pri príležitosti Medzinárodného dňa detí bolo kúzelnícke predstavenie a bublinová šou v podaní Tristana – kúzelníka z Nitry, ktoré sa uskutočnilo dňa 11. 6. 2024.

Predstavenie pozostávalo z troch častí. V prvej časti Tristan naučil deti pravidlá správneho kúzelníka a predviedol im kúzla s farebnými šatkami, vejárom, vešiakmi, smajlíkmi a so šašom. Pri každom kúzle mu asistovali deti, ktoré Tristan za pomoc odmenil z balónikov vytvoreným psíkom, srdiečkom, mečmi a žirafou.

 

V druhej časti Tristan deťom ukázal svoju šikovnosť a tvorivosť pri vytváraní bublín. Deti cestovali pomyselným morom a pri jednotlivých útesoch Tristan deťom vytvoril z bublín včelí úľ, zmrzlinu, okuliare, koraly, balón, ba dokonca aj dymiacu sopku.

 

Tretia časť pokračovala bublinovou šou v záhrade MŠ. Deti si vlastnoručne vyskúšali tvorbu bublín. Deti sa radovali a boli šťastné, že sa im podarilo vytvoriť bubliny rôznych tvarov a veľkostí.
Deťom sa kúzelnícke predstavenie a bublinová šou veľmi páčili. Tristan ich svojím umením a talentom zaujal a deti ho odmenili veľkým potleskom.

 

Ďakujeme Tristanovi za pútavé vystúpenie a tešíme sa na jeho ďalšiu návštevu.

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada