Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

IMG 20240605 092609 thumbDňa 5. 6. 2024 sa v materskej škole uskutočnila ďalšia aktivita pri príležitosti MDD pod názvom Čistenie zúbkov.

Náučný program deťom prezentovali Bc. S. Baričiaková a Mgr. A. Geratová z Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Čadci.
V náučnom programe sa deti z triedy Slniečok, Včielok a Lienok dozvedeli a staršie si zopakovali načo nám slúžia zúbky, z čoho sa skladajú, ako si ich správne čistiť, čo sa môže stať, ak sa o zúbky nebudeme starať, kedy si ich máme umývať ...

Po prezentácii programu si deti pozreli rozprávku, ktorá súvisela s danou témou. Po skončení náučnej rozprávky dávala Mgr. A. Geratová deťom otázky, ktoré z nej vyplývali. Po správnych odpovediach ich Mgr. A. Geratová pochválila. Za odmenu si deti vyskúšali správny spôsob a postup čistenia zúbkov na zväčšenom modeli ľudského chrupu.


Deťom sa náučný program pod názvom Čistenie zúbkov veľmi páčil. Ďakujeme Mgr. A. Geratovej a Bc. S. Baričiakovej za návštevu a tešíme sa na ďalšie zaujímavé témy.

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada