Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

IMG 6117Čas neúprosne letí. Čas nezastavíš ... Ani sme sa nenazdali a z našich malých škôlkarov vyrástli veľkí predškoláci, ktorí o niekoľko dní opustia bránu našej materskej školy.

Pri tejto výnimočnej príležitosti si predškoláci dňa 22. 6. 2023 spoločne s pani učiteľkami vystavili pamätné tablo vo vestibule Obecného úradu vo Vysokej nad Kysucou.
Tu deti privítal starosta obce Mgr. Anton Varecha spoločne s pani Bc. Monikou Perďochovou. Deti si spoločne zaspievali piesne a zarecitovali básne, ktoré si pod vedením pani učiteliek pri tejto výnimočnej udalosti pripravili. V príjemnom prostredí parku pred obecným úradom si deti pochutnali i na sladkom prekvapení od pána starostu.
Po vystavení tabla sa deti vrátili do materskej školy, kde ich s úsmevom na tvári privítali Bc. Alžbeta Kalakajová a Mgr. Erika Ševčíková. Tie im v mene rodičov predškolákov priniesli voňavé koláčiky a ovocie. Predškolákom pohostenie vyčarilo úsmev na tvári a s veľkou chuťou sa doň pustili. Ďakujeme Bc. Alžbete Kalakajovej, Mgr. Erike Ševčíkovej a rodičom predškolákov za vynikajúcu spoluprácu. Veríme, že tento deň bol pre deti nezabudnuteľný a zanechal v ich detských srdiečkach výnimočné miesto.

„Včera je minulosť, zajtra je budúcnosť, ale dnes je dar. Preto vám ho venovali.“ B. Keane

 

Text: Miroslava Hrancová

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada