Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_otv_dvere_ms2011_0004Dňa 23. marca 2011 sa v MŠ Vysoká nad Kysucou uskutočnil Deň otvorených dverí.
Okrem mamičiek prišiel medzi nás aj starosta obce Vysoká nad Kysucou Mgr. Anton Varecha, ktorý sa prihovoril k rodičom i k deťom.
Naším cieľom bolo ukázať rodičom ako pomáha predprimárne vzdelávanie dieťaťu a akými spôsobmi rozvíjame u detí perceptuálno-motorickú, kognitívnu a citovo-sociálnu oblasť.

Deti ukázali, že sú šikovné pri cvičení i plnení výchovnovzdelávacích cieľov. Hravou formou si osvojili a rozlišovali podľa jednotlivých znakov ročné obdobia, predviedli svoju zručnosť pri lepení narcisov, pri triedení obrázkov i samostatnej práci v pracovných listoch.
Svoju obratnosť a fyzickú zdatnosť pri cvičení zdravotných cvikov a prekonávaní prekážok rozvíjali v pohybovo-relaxačnom cvičení.
Odmenou im boli usmiate tváre mamičiek a poďakovanie starostu Mgr. Antona Varechu, ktorý zaželal všetkým učiteľkám ešte veľa elánu, tvorivých síl a nových nápadov pri práci s deťmi a deti odmenil sladkou odmenou.
Ďakujeme všetkým rodičom, ktorí sa zúčastnili tejto aktivity. Myslíme si, že odchádzali spokojní, plný dojmov a nových poznatkoch o svojich deťoch, ale aj o práci  učiteliek našej materskej školy.
{gallery}fotogaleria/Materska_skola/Otvorene_dvere/2011{/gallery}

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada