Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

DSC 1564Nadanie, šikovnosť, talent a kreativita sú nesporne dary, ktorými, keď človek disponuje a vie ich správne využiť, predurčujú ho na to, aby v živote dosiahol úspech a uznanie.

Patrí sa ich taktiež náležite oceniť.
V stredu 12. júna 2024 sa v sále kultúrneho domu zišlo 27 talentovaných žiakov zo ZŠ s MŠ E. A. Cernana, ktorí v školskom roku 2023/2024 úspešne reprezentovali nielen školu, ale i obec samotnú na rôznych literárnych, športových, matematických, jazykových a umeleckých súťažiach. Deti si tento deň, mohli plnými dúškami vychutnať pochvalu a ocenenie za ich tvrdú celoročnú prácu, ktorá ich doviedla k nejednému krásnemu umiestneniu.

 

Starosta obce každému osobne odovzdal Poďakovanie za vzornú reprezentáciu a šírenie dobrého mena obce, poprial im veľa húževnatosti, vytrvalosti, usilovnosti, energie do ďalšieho štúdia, ktoré ich predurčuje k dosahovaniu skvelých úspechov. Zároveň vyslovil želanie, aby o rok mohol privítať na takomto stretnutí nielen ich, ale i ďalších úspešných žiakov a žiačky.

 

Zároveň vyslovil želanie, aby o rok mohol privítať na takomto stretnutí nielen ich, ale i ďalších úspešných žiakov a žiačky.

 

Text: Bc. Minika Perďochová
Foto: Ing. Ján Lisko

oceneni ziaci 2024 1

oceneni ziaci 2024 2

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada