Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb telocvicna stavba1 IMG 7687Jednou z najdôležitejších, ale jednoznačne najočakávanejšou investíciou v obci Vysoká nad Kysucou je výstavba chýbajúcej telocvične pri ZŠ s MŠ E. A. Cernana. Presne po dlhých šesťdesiatich rokoch od jej otvorenia (udialo sa tak 16. septembra 1961), sa vedeniu obce podarilo dlho očakávaný sen pomaly napĺňať. Výstavbu realizuje spoločnosť Lemont – Slovakia Žilina, s.r.o., ktorej bolo dňa 25. 08. 2021 odovzdané stavenisko a v areáli základnej školy od tohoto dňa prebiehajú intenzívne stavebné práce.

Medzi stavebníkmi sa hovorí „najťažšie je dostať sa zo zeme“ a vo štvrtok 21. októbra 2021 sa to podarilo i tomuto dielu. V priebehu celého dňa od skorých ranných hodín dodávateľ realizoval betonáž základovej dosky pod budúcu halu telocvične. Zároveň do tohoto dňa sú už dokončené u búracie práce v priestoroch budúcich šatní a novovznikajúci objekt je už pripojený i na kanalizáciu.

Tu je niekoľko fotografií z priebuhu prác ....

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada