Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb holidays night2018 058Pre všetky detí sa skončil školský rok a začali sa letné prázdniny. Pre deti znamenajú prázdniny čas oddychu, zábavy, hier, dovoleniek a hlavne načerpania nových síl do ďalšieho školského roka. Pri tejto príležitosti obec Vysoká nad Kysucou pripravila v sobotu 30. júna 2018 pre všetky deti a ich rodičov už VI. ročník krásnej letnej akcie pod názvom HOLIDAYS NIGHT 2018.

O 16:00 hod. privítal na námestí deti a ich rodičov starosta obce Mgr. Anton Varecha a poprial im príjemnú zábavu a veľa úspechov v súťažiach, ktoré ich čakali.

V prázdninový podvečer o 17:00 hodine ovládli oblohu v centre obce dravé vtáky a deti si mohli pozrieť vystúpenie Sokoliarov kráľa Svätopluka z Banskej Bystrice. Okrem tohto bolo pre deti pripravených ešte 8 rôznych súťaží, ktorých sa zúčastnili nielen malí, ale i veľkí a ich rodičia. Všetci, ktorí sa hier zúčastnili, boli odmenení rôznymi sladkosťami. Okrem iného bol určite pre všetky deti veľkou atrakciou nafukovací Titanic, trampolína, maľovanie na tvár tzv. facepainting, vymodelovanie si vlastného výrobku z hliny na hrnčiarskom kruhu, malý detský kolotoč a mnoho iných atrakcií.

O občerstvenie v podobe kofoly, ktorá bola pre všetky deti vďaka sponzorom zadarmo, hot-dogov, zemiakových špirál sa pre všetkých návštevníkov postaral DHZ Vysoká nad Kysucou. O 19:00hodine deti a prítomných divákov potešili svojim krásnym vystúpením mažoretky BELLA a následne odštartovala detská diskotéka spojená so zumba tancom v prevedení cvičiteľky p. Silvie Gajdičiarovej z Turzovky, ktorá strhla do tanca nielen deti, ale i dospelých. Vyvrcholením celej prázdninovej noci bol o 22:00 hod. ohňostroj, ktorý urobil pomyselnú bodku za krásne stráveným večerom.

Veľké poďakovanie na záver patrí všetkým zamestnancom obce Vysoká nad Kysucou, spoločnosti A&T Group a.s. (nafukovací Titanic), ZEPA Montage Miroslav Zeman (ohňostroj), členom DHZ Vysoká nad Kysucou, Pohostnistvu Milan Lajčák, Expresu Fontána - Tibor Gáborík, Pohostinstvu Trojka - Štefan Šmehýl, Pohostinstvu Furmanec - Pavol Kužma, Penziónu U Cipára - Iveta Frolková, Vináreň „HELA“, pani Silvii Gajdičiarovej a všetkým dobrovoľníkom a pomocníkom, ktorí pomohli zorganizovať podujatie pre potešenie tých najdôležitejších ľudí na svete – pre deti ...

 

Foto: Maroš „Makalač“ Kmínek

 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada