Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb vyrezavanie konárov 008Obec Vysoká nad Kysucou dňa 6. 3. 2017 pristúpila k odstráneniu konárov a náletových drevín v profile miestnych komunikácií. Práce sa začali od Zadnej Zátoky smerom na Príslop. Pracovníci odstraňovali drevnú hmotu do takej miery, aby nezasahovala do profilu miestnych komunikácií. Odstránenie hmoty sa zrealizovalo aj pri veľkoobjemovom kontajneri v Zátoke.

Pracovníci odstránili i konáre zasahujúce do telekomunikačného vedenia a vedenia verejného osvetlenia v úseku od Petráša po Rieku. Orezané konáre sa následne zoštiepkovali. Zároveň pracovníci zrealizovali prečistenie odrážky v lokalite Podsmrečník (u rod. domu p. Rudolfa Hejdu).

Pracovníci vykonávajúci aktivačné práce v zmysle §10 z miestnej časti Vyšný Kelčov, začali s čistením koryta vodného toku pri pohrebisku vo Vyšnom Kelčove. Pracovníci odstránili náletové dreviny, invazívne rastliny a odpadky vo vodnom toku i v okolí veľkoobjemového kontajnera.

 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada