Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_kosenie_cintorinHK_sepember2014_01Dostatok vlahy v tomto kalendárnom roku má za následok i enormný rast trávy, čo samozejme každý z obyvateľov našej obce vníma i na svojich súkromných záhradách. Obec Vysoká nad Kysucou sa preto prostredníctvom svojich zamestnancov musí i intenzívnejšie starať o údržbu verejnenej zelene.

S opätovným kosením verejnej zelene sa už po niekoľký krát opäť začalo v polovici mesiaca september zároveň s termínom blížiacich sa Matúšovských hodových slávností.
Komplexnom údržbou zelene prešiel park v ústredí obce, priestranstvo pod Novou kolóniou, priestor okolo pošty, parkovísk, železničného prejazdu, všetkých autobusových čakární a pod.
Najväčšiu „výzvu“ však vždy predstavujú obe pohrebiská v ústredí a vo Vyšnom Kelčove. Ich pokosenie a vyčistenie zaberie 8 dní intezívnej práce. Dôležitý je však cieľ, ktorým je v tomto prípade krajší a dôstojnejší verejný priestor v naše obci.
S opätovným kosením verejnej zelene sa už po niekoľký krát opäť začalo v polovici mesiaca september zároveň s termínom blížiacich sa Matúšovských hodových slávností. 
Komplexnom údržbou zelene prešiel park v ústredí obce, priestranstvo pod Novou kolóniou, priestor okolo pošty, parkovísk, železničného prejazdu, všetkých autobusových čakární a pod. Najväčšiu „výzvu“ však vždy predstavujú obe pohrebiská v ústredí a vo Vyšnom Kelčove. Ich pokosenie a vyčistenie zaberie 8 dní intezívnej práce. Dôležitý je však cieľ, ktorým je v tomto prípade krajší a dôstojnejší verejný priestor v naše obci.

{gallery}fotogaleria/Prace/2014/Kosenie_cintorinHK{/gallery} 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada