Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Údržba zelene
Okrem pravidelnej údržby zelene v centre obce a na pohrebiskách bolo zrealizované i skrášlenie priestoru sa zrealizovalo i v centre Nižného Kelčova. Tu sa vykosila zeleň od železničného prejazdu až po brod cez Kelčovský potok a pred Požiarnou zbrojnicou pri kríži. Kosilo sa i v časti Široký most pri autobusovej zastávke a v ústredí obce pod Novou kolóniou. Tam kde to bolo technicky možné, plochy kosil traktor s kosou.
thumb_udrzba_zelene_jun2014_02Okrem pravidelnej údržby zelene v centre obce a na pohrebiskách bolo zrealizované i skrášlenie priestoru sa zrealizovalo i v centre Nižného Kelčova. Tu sa vykosila zeleň od železničného prejazdu až po brod cez Kelčovský potok a pred Požiarnou zbrojnicou pri kríži. Kosilo sa i v časti Široký most pri autobusovej zastávke a v ústredí obce pod Novou kolóniou. Tam kde to bolo technicky možné, plochy kosil traktor s kosou.



{gallery}fotogaleria/Prace/2014/Udrzba_zelene_jun{/gallery} 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada