Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Do letného plánu prác boli taktiež zahrnuté i práce týkajúce sa plánovaných rekonštrukcií v budove materskej školy.
V súvislosti s pripravovaným otvorením tretej triedy bolo nutné vymeniť detské toalety vo veľkej triede, z dôvodu ich opotrebovania a nefunkčnosti.
thumb_toaletyMS_02Do letného plánu prác boli taktiež zahrnuté i práce týkajúce sa plánovaných rekonštrukcií v budove materskej školy.V súvislosti s pripravovaným otvorením tretej triedy bolo nutné vymeniť detské toalety vo veľkej triede, z dôvodu ich opotrebovania a nefunkčnosti.

S prácami začali zamestnanci obce v pondelok 12. augusta 2013. Zamestnanci obce demontovali všetky staré komponenty a montovali nové toalety novým systémom kotvenia do vytvorenej šablóny (kotviacej formy platne), pri ktorých bolo potrebné upraviť umiestnenie toalety ako aj upevnenie nádoby na vodu s jej prívodom.
Súčasťou prác bola taktiež i oprava vodovodných baterií, premiestnenie automatickej práčky a montáž nového detského nábytku do pripravovanej novej triedy.
{gallery}fotogaleria/Prace/2013/Rekonstrukcia_wc_ms{/gallery} 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada