Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_den_matiek2013_04Deň matiek - deň, kedy by sme si mali pripomenúť a nikdy nezabudnúť na lásku, ktorú nám dávajú naše matky. Pri slove mama si každý z nás predstaví svoju matku. Milú a dobrotivú, ktorá pritúli, zovrie v náručí. Mama to je láska sama. Láska, ktorá nás sprevádza celým životom- starostlivá, chápavá, trpezlivá, milujúca, obetavá...

V nedeľu 12.mája 2013 pripravila obec Vysoká nad Kysucou v sále kultúrneho domu posedenie pre mamy a staré mamy. Matkám pripravila darček a malé občerstvenie, sviatočné popoludnie im tancom, spevom, pásmami spríjemnili deti z materskej školy, ZŠ E. A. Cernana, FS Vysočanka a Muzička spod Grúňa. V slávnostnom príhovore sme im poďakovali za všetku tú vrelú lásku, za nehu a starostlivosť, za opateru, nekonečnú trpezlivosť a obetavosť, za každú rozprávku a pieseň zaspievanú nad kolískou, za bozk na dobrú noc, i za to, že svoje deti učia viere a láske. Popriali sme im, aby boli zdravé, milé, šťastné a aby boli s nami ešte dlhé roky.
V nedeľu 12. mája 2013 pripravila obec Vysoká nad Kysucou v sále kultúrneho domu posedenie pre mamy a staré mamy. Matkám pripravila darček a malé občerstvenie, sviatočné popoludnie im tancom, spevom, pásmami spríjemnili deti z materskej školy, ZŠ E. A. Cernana, FS Vysočanka a Muzička spod Grúňa.
V slávnostnom príhovore sme im poďakovali za všetku tú vrelú lásku, za nehu a starostlivosť, za opateru, nekonečnú trpezlivosť a obetavosť, za každú rozprávku a pieseň zaspievanú nad kolískou, za bozk na dobrú noc, i za to, že svoje deti učia viere a láske. Popriali sme im, aby boli zdravé, milé, šťastné a aby boli s nami ešte dlhé roky.

{youtube}tNo1nKzvnyo{/youtube}


{gallery}fotogaleria/Den_matiek/2013{/gallery}  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada