Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Podobne ako zvyšná časť Slovenska i obec Vysoká nad Kysucou prežívala hokejové „šialenstvo“ a všetci jej obyvatelia určite snívali spoločný „zlatý sen“.
V snahe vytvoriť spoločnú a neopakovateľnú hokejovú atmosféru Obec Vysoká nad Kysucou v spolupráci s DHZ Vysoká nad Kysucou zorganizovala v nedeľu 20. mája 2012 sledovanie finálového hokejového zápasu Slovensko a Rusko na veľkoplošnej projekcii.
thumb_ms_hokej2012_03Podobne ako zvyšná časť Slovenska i obec Vysoká nad Kysucou prežívala hokejové „šialenstvo“ a všetci jej obyvatelia určite snívali spoločný „zlatý sen“.V snahe vytvoriť spoločnú a neopakovateľnú hokejovú atmosféru Obec Vysoká nad Kysucou v spolupráci s DHZ Vysoká nad Kysucou zorganizovala v nedeľu 20. mája 2012 sledovanie finálového hokejového zápasu Slovensko a Rusko na veľkoplošnej projekcii.

I napriek tomu, že prvá tretina bola kvôli slnečnému počasiu takmer „neviditeľná“, atmosféra v centre obce bola neopakovateľná a Obec Vysoká nad Kysucou chce touto cestou poďakovať: firme Ekodrevstav, ktorá zhotovila plochu na projekciu, hudobníkom, ktorí prišli podporiť slovenských hokejistov, členom DHZ Vysoká nad Kysucou a všetkým dobrovoľníkom, ktorí obetovali celú nedeľu technickou prípravou ...

{gallery}fotogaleria/Hokej/MS_2012{/gallery} 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada