Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_den_matiek2012_21Jedným z najkrajších mesiacov roka ja máj, jedným z najkrajších sviatkov roka je DEŇ MATIEK. Pri príležitosti tohto sviatku Obec Vysoká nad Kysucou privítala  v nedeľu 13. mája 2012 mamy a staré mamy v sále kultúrneho domu, aby im v deň, ktorý je dňom ich uznania a ocenenia poďakovala za nekonečnú lásku, starostlivosť, obetavosť, trpezlivosť.

Veď každá mama cíti nielen slzy vo svojich očiach, úsmev nielen na svojich perách, ale pozerá a vidí, počúva a počuje všetkých naokolo.
Matkám v slávnostnom príhovore starosta obce poďakoval za vrelú materinskú lásku, za nehu a obetavosť, poprial im do budúcnosti pevné zdravie, veľa šťastia, aby ich materinská láska bola odmenená láskou a starostlivosťou ich detí.
Nedeľné popoludnie prítomným spríjemnili kultúrnym programom deti z materskej školy , ZŠ A. E. Cernana a v spoločnom vystúpení muzička Spod Grúňa a Vysočanka. Pre mamy a staré mamy Obec Vysoká nad Kysucou pripravila i malé občerstvenie a kvet.
Veď každá mama cíti nielen slzy vo svojich očiach, úsmev nielen na svojich perách, ale pozerá a vidí, počúva a počuje všetkých naokolo.Matkám v slávnostnom príhovore starosta obce poďakoval za vrelú materinskú lásku, za nehu a obetavosť, poprial im do budúcnosti pevné zdravie, veľa šťastia, aby ich materinská láska bola odmenená láskou a starostlivosťou ich detí. Nedeľné popoludnie prítomným spríjemnili kultúrnym programom deti z materskej školy , ZŠ A. E. Cernana a v spoločnom vystúpení muzička Spod Grúňa a Vysočanka. Pre mamy a staré mamy Obec Vysoká nad Kysucou pripravila i malé občerstvenie a kvet.

Na tomto mieste Vám prinášame niekoľko fotografií zo slávnostného popoludnia ... 
{gallery}fotogaleria/Den_matiek/2012{/gallery}  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada