Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_velkonocna_vystava2011_0005Začiatok fašiangového obdobia je v našich krajoch neklamným signálom končiacej sa „vlády“ zimy a blížiaci sa nástup snáď najkrajšieho ročného obdobia, ktorým je jar. Symbolom nástupu jari sú už po dlhé storočia Veľkonočné sviatky. Tie bývajú spojené s veľkým jarným upratovaním, čistením a predovšetkým jarnou výzdobou našich domov.


Moderná doba so sebou prináša i nové moderné trendy veľkonočnej výzdoby, ktoré spojením s tými tradičnými vytvárajú bohatú paletu možností, z ktorých môžu šikovné ruky gazdiniek a detí čerpať nápady na výzdobu svojich domácností.
Ich nápady zrealizované ich šikovnými rukami vám už tradične každý rok prinášame na Veľkonočnej výstave, ktorá sa tento rok konala od 11. do 15. apríla 2011 v pamätnej izbe E. A. Cernana na Obecnom úrade vo Vysokej nad Kysucou. Svoje práce  v podobe kraslíc, košíkov, korbáčov, a rôznych iných výrobkov, tu vystavovali vysocké gazdinky a šikovné deti zo ZŠ E. A. Cernana, ZŠ Horný Kelčov a materskej školy. Tohtoročnou novinkou boli „strapaté čudá“.

V prípade, že vám čas tento rok nedovolil navštíviť inštalovanú výstavu, na tomto mieste vám prinášame niekoľko fotografií, ktoré vo vás snáď vzbudia tú správnu jarnú inšpiráciu ...

{gallery}fotogaleria/Vystavy/Velka_noc/2011{/gallery}

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada