Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_basa_2011_0064Popolcovou stredou sa končí fašiangové obdobie, ktoré bolo tento rok naozaj dlhé. Fašiangy sú, nie len v našich krajoch, časom veselosti, hodovania, zábavy a ľudového veselia. 
Sobota 5. marca 2011 patrila v našej obci fašiangovým zábavám. Tá najväčšia sa konala v preplnenej sále kultúrneho domu.



Prítomní hostia tejto fašiangovej tradície sa v pripravenom kultúrnom programe mohli „pokochať“  rôznymi maskami, medzi ktorými určite vynikali nenapodobiteľné masky zvierat - jeleň, kôň a fialová krava. S novým pásmom „odprevadila basu na poslednej ceste" ženská spevácka skupina Vysočanka. Potlesk a smiech, ktorý sprevádzal masky a ženská spevácka skupina Vysočanku, svedčil o tom, že prítomným hosťom sa fašiangový program páčil. Nechýbali ani tradičné „fašiangové" šišky. O dobrú zábavu a tanec sa počas celý večer starala hudobná skupina Regend Band a DJ-i Ivan a Peter.


Pre vás, ktorí ste sa tohto kultúrneho podujatia nezúčastnili prinášame aspoň krátke video z programu ...
{youtube}zLwv0RKv7MY{/youtube}


Na tomto mieste Vám prinášame niekoľko fotografií z tohto vydareného podujatia, ktoré vyhotovil Lukáš Kubinec. 
{gallery}fotogaleria/Basa2007/2011{/gallery}

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada