Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_kradez_zvody_0006I napriek snahe zveľaďovať a skrášľovať našu obec ako jej obyvateľmi tak i jednotlivými zložkami sa predsa len presvedčíme, že medzi nami sa nachádzajú jednotlivci, pre ktorých je spoločné blaho neznámym pojmom a nezastavia sa ani pred tak ohavným činom akým je krádež.
Takáto smutná udalosť sa stala v našej obci z 20. na 21. januára 2011 , kedy neznámy páchateľ odcudzil dažďové zvody z kostola Božského srdca Ježišovho vo Vyšnom Kelčove. Páchateľ si síce polepšil o niekoľko eur, ale farnosti spôsobil omnoho väčšiu škodu.


Zatiaľ neznámy zlodej zrejme chcel využiť opakujúce sa „vypadávanie“ verejného osvetlenia v ústredí Vyšného Kelčova. Pracovníci obce sa síce príčinu poruchy osvetlenia, na základe upozornenia obyvateľov Vyšného Kelčova snažili lokalizovať už niekoľko dní, avšak až v závere 3. týždňa zistili, že nedôsledným odpojením vianočného stromčeka pri požiarnej zbrojnici vo Vyšnom Kelčove ostal nezaizolovaný prívodný kábel k stromčeku a ten skratoval celé verejné osvetlenie v tejto časti.

Ukradnuté zvody budú nahradené novými, pre zlodejov "bezcennými" ...
{gallery}fotogaleria/Kostol_H_K/Kradez_zvodov{/gallery}

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada